Акција ограђивања и сређивања гробља на Греди у Голубићу

01. март. 2015.г.

Године 2014. покренута је иницијатива за ограђивање Голубићког гробља на Греди гдје се сахрањују Аруле, Бубоње, Тице, Плавше, Ноковићи, Џепине, Шљивари, Зелембабе, Грубићи и Чучци.
Врло брзо прикупљено је довољно новчаних средства за почетак радова, па је у мају 2014. Године, очишћен терен И довежен багер за ископ темеља. За неколико мјесеци уређено је пола зида са западне стране где је урађена и капија. Започета је изградња зида са сјеверне стране. Укупна дужина каменог зида биће дужине око 130 метара и висине од 1,20 до 1,5 метар. Завршетак овог посла зависиће од прилива финанцијских средстава.
Стога, молимо све оне који имају гробна мјеста, а до сада нису узели учешће, да у границама својих могућности помогну. Молимо вас такођер, кад сте у могућности, да учествујете и у акцијама кошења и сређивања гробља. Акције се организују сваке године по неколико пута.
Новчана средства можете уплатити на рачун Завичајног удружења Голубић у Београду Т.Р. 205-135918-25 код Комерцијалне банке. Сврха дознаке "за гробље на Греди" или на руке Бубоња Николи у Голубићу, а у Београду Бубоња Радовану- Дади.
Списак досадашњих приложника за гробље на Греди И трошковник можете видјети овдје ___.
Подсјетимо да су Главичани 2012. године сакупили новчане прилоге и организовали акцију проширења и насипања пута од асфалта до гробља Греда са стране Плавша.

ВРИЈЕДНИ ГОЛУБИЋАНИ

.......

.......

.......

.......

.......

Јесени 2013.г. сајт направио Site factory
 
Завичајно удружење
 
   
   
   
Чланови
 
   
   
>
 
Голубићани