O Golubiću
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Projekti
 
   
   
   
>
 
 
Galerija
 
   
   
>
 
>
 
>
 

Veče Golubićana u Beogradu

06. decembar 2013.g.

ODRŽANO VEČE GOLUBIĆANA U BEOGRADU

Zavičajno udruženje Golubić organizovalo je 01. decembra, VEČE GOLUBIĆANA U BEOGRADU, u restoranu „Jezero“ na Adi Ciganliji.

Namjera organizacije ovakve večeri je bila da napravi priliku gdje će se Golubićani i prijatelji Golubića sresti i družiti i tako motivisati da svako ponaosob doprinese očuvanju kulturne materijalne i nematerijalne baštine svoga sela i kninske krajine.

U predvorju restorana pripremljena je izložba postera sa motivima iz Golubića. Posjetioci su mogli da kupe knjige, brošure i druge predmete koji predstavljaju selo.

Ukratko o Golubiću i programskim ciljevima Zavičajnog udruženja, prisutne je upoznao gospodin Milorad Stančević, predsjednik Udruženja.

Uz večeru, Golubićani i njihovi gosti imali su priliku da uživaju u pjesmi i muzici koju su izvodili:
Baja mali Knindža i Minđušari, KUD „Krajina“ sa folklornom sekcijom, pjevačkim grupama i diplarom, izvorna muška pjevačka grupa Golubić iz Golubića i specijalni gosti večeri, estradni umjetnici: Ana Bekuta, Gordana Stojićević te operska primadona Tamara Nikezić.

Ovom prilikom posebnu zahvalnost dugujemo Ani Bekuti, Gordani Stojićević i Tamari Nikezić koje su svojom pjesmom uljepšale veče. Zahvaljujemo se donatorima i sponzorima. Zahvaljujemo se KUD-u „Krajina“ i izvornoj grupi Golubić iz Golubića na izuzetnoj saradnji.
Zahvaljujemo se Baji malom Knindži i Minđušarima i osoblju restorana „Jezero“ koji su korektno odradili svoj posao.

VEČE GOLUBIĆANA U BEOGRADU bilo je obasjano osmjesima sa lica prisutnih. Toliko osmijeha na jednom mjestu, toliko dobre energije u jednoj večeri. Ovakvo druženje treba da postane tradicija. Vjerujemo u to. Zato vam kažemo „Doviđenja do idućeg susreta“.

Pogledajte video zapis na stranici „Video zapisi“

.......

Jeseni 2013.g. sajt napravio: Site factory
>
 
 
Zavičajno udruženje
 
   
   
   
Članovi
 
   
   
 
Riznica
 
   
   
   
   
   
   
>
 
Golubićani